Over mij

Ik vertel graag het verhaal van jullie bruiloft in een persoonlijke trouwfilm

Mijn naam is Rick Hazebroek. Ik ben 34 jaar oud en woon in Nijverdal (Twente) samen met mijn vrouw en drie kinderen. Naast film houd ik heel erg van bordspellen en het buitenleven op de camping of gewoon in de tuin. 

In het dagelijks leven ben ik naast trouwvideograaf ook docent filmmaker op het Cibap in Zwolle. 

 

De interesse in fotografie en videografie begon vooral toen ik vader werd van onze tweelingdochters en later ons zoontje.

Fotografie leek mij altijd al gaaf. Na de geboorte van onze kinderen had ik een goed excuus om een goede camera te kopen. Ik heb heel veel kunnen oefenen en ben op den duur ook gezinnen gaan fotograferen.

Hoe ik trouwvideograaf werd

Eind 2021 benaderde een fotograaf mij of ik ook trouwvideo’s maakte. Dat leek me een gave uitdaging.  Ik heb op mijn eigen bruiloft in 2014 (zo lang getrouwd al!?) erg genoten van hoe onze cameraman de trouwdag vastlegde. Ik vind het heel mooi om te zien hoe je zo’n waardevolle dag heel filmisch kan vastleggen.

Dus ben ik het avontuur aangegaan. Ik ben gaan investeren in camera-apparatuur en mij vooral ook gaan verdiepen in kennis over trouwvideografie.

Het filmen van de bruiloft van Frank en Eva beviel mij zo goed dat ik besloten heb dat ik hier verder mee wil gaan. Misschien film ik binnenkort wel jullie mooiste dag!

Bruiloften filmen leek me altijd al zo gaaf! (Rick Hazebroek)
Trouwfilm maken Twente

Volg mij op Social media

Video afspelen over Trouwfilm avondfeest

Laten we videobellen!

Wanneer jullie contact met mij opnemen, plannen we een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens het kennismakingsgesprek vind ik het allereerst belangrijk om jullie te leren kennen. Wie zijn jullie, wat doen jullie in het dagelijks leven, enzovoorts. Daarna zal ik het met jullie hebben over wat jullie zoeken in een trouwfilm. Wat is belangrijk voor jullie en ook heel belangrijk: wíe is er belangrijk voor jullie.